Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmä

Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmä on tarkoitettu 12-19 -vuotiaille nuorille, joilla on jonkin muun urheilulajin kilpaurheilutausta ja jotka ovat kiinnostuneita ympärivuotisesta yleisurheiluharjoittelusta ja tavoitteena on nimenomaan kilpaileminen yleisurheilussa, ei pelkkä harrastus. Harrasteryhmät ovat erikseen. Tervetuloa yleisurheiluun -ryhmään mukaan tuleminen ei vaadi aiempaa yleisurheilutaustaa.

Ryhmä harjoittelee säännöllisesti kaksi kertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan yleisurheiluun liittyviä perustaitoja ja perusominaisuuksia. Tavoitteena on, että urheilija harjoittelee ryhmässä n. 2-6 kk, minkä jälkeen urheilijalla on valmius ja mahdollisuus siirtyä JKU:n valmennusryhmiin.

Valmennusryhmiin siirtymisen ajankohdasta vastaa Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmän vastuuvalmentaja ja valmennusryhmän valinnasta JKU:n valmennuspäällikkö. Tervetuloa yleisurheiluun -valmennusryhmään voi liittyä mihin vuodenaikaan tahansa.

Jos olet kiinnostunut liittymään 12-19-vuotiaiden valmennusryhmiin, ilmoittaudu alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautumislinkki

HUOM. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, laita valmennuspäällikkö Jarkko Finnille tästä myös erikseen ilmoitus. Jarkolta saa myös tarvittaessa lisätietoja. Yhteystieto alla.

Jarkko Finni jarkko.finni@jku.fi.

Menu Title