URHEILUKOULU VUOSINA 2013-2004-SYNTYNEILLE

Vuoden Sinettiseura 2014 Jyväskylän Kenttäurheilijat tarjoaa ympäri vuoden kattavasti urheilukouluja lapsille. Urheilukoulussa harjoitellaan laadukkaassa ohjauksessa innostavasti ja monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja.

Yleisurheilun harrastamisen voi urheilukoulussa aloittaa 4-12-vuotiaana. Urheilukoulu etenee kausittain (syys-/kevätkausi ja kesäkausi). Aiempaa lajikokemusta ei tarvita vanhimpienkaan ryhmissä. Kaikkia urheilukoululaisia kannustetaan mittamaan omia taitojaan ja osallistumaan yleisurheilukilpailuihin, mutta urheilukoululaisten ei oleteta kilpailevan lajissa. Urheilukoulu tarjoaa haasteita niin aloittavalle harrastajalle kuin useamman vuoden toiminnassa mukana olleellekin lapselle.

Urheilukoulussa harjoitellaan tosissaan, mutta hymyssä suin liikunnasta ja kivoista kavereista nauttien!

URHEILUKOULU (2013-2009-syntyneet)
Harjoittelun painopistealueina ovat perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja tasapainoharjoittelu eri muodoissaan. Kauden aikana tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin. Liikunnan perustaitoja harjoitellaan osin pelien ja leikkien kautta. Harjoituksissa kehitetään myös ryhmässä toimimisen taitoja.

URHEILUKOULU (2008-2004-syntyneet)
Harjoittelun painopiste siirtyy nuorempiin lapsiin verrattuna kohti tehokkaampaa yleisurheiluharjoittelua. Kauden aikana harjoitellaan kattavasti eri yleisurheilulajeja. Lajiharjoittelun lisäksi keskitytään perusominaisuuksien kuten nopeuden, kimmoisuuden, lihaskunnon ja kestävyyden harjoittamiseen.

 

Lasten omien urheilukouluryhmien lisäksi JKU:n kesän 2017 harrastustarjonnasta löytyy mm.

Urheilukouluista on mahdollisuus halutessaan jatkaa kohti ympärivuotista ja kilpailemiseen tähtävää valmennusryhmätoimintaa tai yli 12-vuotiaiden harrasteryhmiä.

 

KESÄKAUSI 2017

Urheilukoulun kesäkauden 2017 ryhmät on tarkoitettu 2013-2004-syntyneille. Toimintaa järjestetään Hipposhallissa (Harjun stadion remontissa), Keljonkankaalla, Korpilahdella, Muuramessa, Palokassa, Tikkakoskella ja Vaajakoskella. Muuramen urheilukoulu järjestetään yhteistyössä Muuramen Yrityksen kanssa.

Tarkemmat tiedot eri urheilukoulupaikkojen harjoituspäivistä ja -ajoista päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

ILMOITTAUTUMINEN urheilukouluun tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kesäkauden 2017 ilmoittautuminen alkaa ke 19.4.2017 klo 9.00 ja päättyy su 14.5.2017.

Ryhmiin otetaan enintään 15-20 lasta ikäluokasta riippuen. Ryhmä toteutuu mikäli siihen ilmoittautuu 10 lasta. Pyrimme löytämään kaikille mukaan ilmoittautuville paikan jostain urheilukouluryhmästä.

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Jos lapsi ei jostain syystä jatka toiminnassa, voitte vielä kahden ensimmäisen urheilukouluharjoituksen jälkeen peruuttaa osallistumisen JKU:n toimistolle sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)jku.fi. Mahdollinen peruutus tulee tehdä su 18.6.2017 mennessä.

 

Kesäkauden urheilukouluryhmien tarkemmat tiedot

Hipposhallin urheilukoulu

Keskimaa-urheilukoulu Keljonkankaalla, Korpilahdella, Palokassa, Muuramessa, Tikkakoskella ja Vaajakoskella

 

 

 

 

JAMKKeskimaaFreeroad
MinimaniMehiläinenRakennusliike Seiska
NordeaToshibaMetsä-Jokeri
Menu Title