URHEILUKOULU VUOSINA 2013-2004-SYNTYNEILLE (kesä 2017)

Vuoden Sinettiseura 2014 Jyväskylän Kenttäurheilijat tarjoaa ympäri vuoden kattavasti urheilukouluja lapsille. Urheilukoulussa harjoitellaan laadukkaassa ohjauksessa innostavasti ja monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja.

Yleisurheilun harrastamisen voi urheilukoulussa aloittaa 4-12-vuotiaana. Urheilukoulu etenee kausittain (syys-/kevätkausi ja kesäkausi). Aiempaa lajikokemusta ei tarvita vanhimpienkaan ryhmissä. Kaikkia urheilukoululaisia kannustetaan mittamaan omia taitojaan ja osallistumaan yleisurheilukilpailuihin, mutta urheilukoululaisten ei oleteta kilpailevan lajissa. Urheilukoulu tarjoaa haasteita niin aloittavalle harrastajalle kuin useamman vuoden toiminnassa mukana olleellekin lapselle.

Urheilukoulussa harjoitellaan tosissaan, mutta hymyssä suin liikunnasta ja kivoista kavereista nauttien!

URHEILUKOULU (2013-2009-syntyneet)
Harjoittelun painopistealueina ovat perustaidot kuten juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja tasapainoharjoittelu eri muodoissaan. Kauden aikana tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin. Liikunnan perustaitoja harjoitellaan osin pelien ja leikkien kautta. Harjoituksissa kehitetään myös ryhmässä toimimisen taitoja.

URHEILUKOULU (2008-2004-syntyneet)
Harjoittelun painopiste siirtyy nuorempiin lapsiin verrattuna kohti tehokkaampaa yleisurheiluharjoittelua. Kauden aikana harjoitellaan kattavasti eri yleisurheilulajeja. Lajiharjoittelun lisäksi keskitytään perusominaisuuksien kuten nopeuden, kimmoisuuden, lihaskunnon ja kestävyyden harjoittamiseen.

Perheurheilukoulu

Perheurheilukoulua järjestetään seuraavan kerran kesällä 2017.

Syys- ja kevätkausilla aikuisten ja lasten on mahdollista harjoitella yhtä aikaa tiistaisin Hipposhallissa. Lue ryhmästä lisää täältä.

Urheilukouluista on mahdollisuus halutessaan jatkaa kohti ympärivuotista ja kilpailemiseen tähtävää valmennusryhmätoimintaa tai yli 12-vuotiaiden harrasteryhmiä.

 

KESÄKAUSI 2017

Urheilukoulun kesäkauden 2017 ryhmät on tarkoitettu 2013-2004-syntyneille. Toimintaa järjestetään Hipposhallissa (Harjun urheilukenttä remontissa), Keljonkankaalla, Korpilahdella, Muuramessa, Palokassa, Tikkakoskella ja Vaajakoskella. Muuramen urheilukoulu järjestetään yhteistyössä Muuramen Yrityksen kanssa.

Tarkemmat tiedot eri urheilukoulupaikkojen harjoituspäivistä ja -ajoista päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

ILMOITTAUTUMINEN urheilukouluun tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Kesäkauden 2017 ilmoittautuminen alkaa ke 19.4.2017 klo 9.00 ja päättyy su 14.5.2017.

Keväällä 2017 mukana olevilla urheilukoululaisilla on ennakkoilmoittautumismahdollisuus kesäkauden toimintaan. Tästä informoidaan tarkemmin sähköpostitse kevään aikana.

 

*********

SYYS-KEVÄTKAUSI 2016-2017

Urheilukoulu järjestetään syys-kevätkaudella 2016-2017 Hipposhallissa, Korpilahdella ja Muuramessa 2012-2004-syntyneille sekä Palokassa, Tikkakoskella ja Vaajakoskella 2012-2006-syntyneille. Muuramen urheilukoulu järjestetään yhteistyössä Muuramen Yrityksen kanssa.

Kevätkauden ilmoittautuminen on päättynyt.

Syksyn ryhmät jatkavat toimintaansa myös keväällä ja uusia harrastajia otetaan mukaan täydentävästi, mahdollisesti perustetaan myös uusia ryhmiä. Ryhmät joihin kevätkaudelle voi ilmoittautua, löydät alta kohdasta ”syys-kevätkauden ryhmien tarkemmat tiedot”.

Ryhmiin otetaan enintään 15-20 lasta ikäluokasta riippuen. Ryhmä toteutuu mikäli siihen ilmoittautuu 10 lasta. Pyrimme löytämään kaikille mukaan ilmoittautuville paikan jostain urheilukouluryhmästä.

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Seuran uusi harrastaja voi kokeilla harjoituksia kaksi kertaa kahdella ensimmäisellä harjoitusviikolla kauden alussa veloituksetta. Jos lapsi ei jostain syystä jatka toiminnassa kokeilukertojen jälkeen, tulee osallistuminen peruuttaa 6.2.2017 mennessä JKU:n toimistolle sähköpostilla toimisto(at)jku.fi. Kokeilukertojen jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

 

Syys-kevätkauden ryhmien tarkemmat tiedot

Hipposhallin urheilukouluryhmät

Korpilahden, Muuramen, Palokan, Tikkakosken ja Vaajakosken urheilukouluryhmät

 

Kauden aloitus

Kevätkausi 2017 alkaa kaikilla ryhmillä vk 4, ma 23.1. eteenpäin. Talvilomalla (vk 9) pidetään taukoa harjoituksista.

Paras varustus urheilukouluun on lenkkitossut, verryttelyhousut/trikoot ja t-paita sekä juomapullo (vettä).

 

Harjoitusmaksut, syksy 2016 – kevät 2017

Hipposhalli 2012-2009-syntyneet
– urheilukoulu kerran viikossa 105 euroa / syys- tai kevätkausi
– urheilukoulu kaksi kertaa viikossa 130 euroa / syys- tai kevätkausi

Hipposhalli 2008-2004-syntyneet
– urheilukoulu kerran viikossa 125 euroa / syys- tai kevätkausi
– urheilukoulu kaksi kertaa viikossa 150 euroa / syys- tai kevätkausi

Korpilahti, Muurame, Palokka, Tikkakoski, Vaajakoski 2012-2006- / 2012-2004-syntyneet
– urheilukoulu kerran viikossa 105 euroa / syys- tai kevätkausi

Sisaralennus on 10 € toisesta ja 20 € kolmannesta jne. sisaruksesta. Sisaralennuksen saa myös silloin jos toinen lapsi on JKU:n liikuntaleikkikoulussa tai valmennusryhmässä.

Jokainen ilmoittautunut saa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. 

MAKSU SISÄLTÄÄ

– yleisurheilulisenssin (sisältää tapaturmavakuutuksen)
– ohjatut harjoitukset
– seuran jäsenmaksun
– urheilukoulupaidan (1 paita / syys- ja kevätkausi)
– osallistumisen seuran omiin kilpailuihin

 

 

 

JAMKKeskimaaFreeroad
MinimaniMehiläinenRakennusliike Seiska
NordeaToshibaMetsä-Jokeri
Menu Title