TIJG:stä hieno mitalisaalis JKU:n nuorille

Tampereen Pyrinnön järjestämä yleisurheilun kansainvälinen juniorihallikilpailu Tampere Junior Indoor Games keräsi ennätyksellisen osanoton 10-15 –vuotiaita yleisurheilulupauksia viime viikonvaihteena Pirkkahalliin. Ilmoittautuneita kilpailijoita oli yli 1 600 eli 300 enemmän kuin koskaan kilpailun 20-vuotisessa historiassa.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden tytöt ja pojat saavuttivat kisoissa kaikkiaan 23 mitalia, joista kahdeksan kultaista, viisi hopeista ja kymmenen pronssista. JKU oli epävirallisen mitalitilaston kakkonen isäntäseura Tampereen Pyrinnön jälkeen.

JKU:laisista voittajista kolme teki myös TJIG:n kisaennätyksen. P15-sarjassa kisaava Juho Nieminen paransi 3-loikkaennätystään 30 senttiä lukemiin 14.03. Tulos on kautta aikain kakkostulos Juho Kankaanpään TuUL 14.06 jälkeen.

Jesse Väyrynen voitti 15-poikien 60 metrin finaalin ajalle 7,38. Alkuerissä syntyi uusi kisaennätys 7,28.

”Lähtö oli vähän huono, mutta muuten sain juoksun tulemaan hyvin loppuun asti. Nämä ovat tosi hyvät kisat. Täällä on hyvä tunnelma ja järjestelyt ovat hyvät”, jutteli Väyrynen.

Ensimmäisen kilpailupäivän päätteeksi juostun 4×80 metrin aitaviestin JKU-joukkue Nieminen, Juuso Peltola, Pietari Valoranta ja Väyrynen juoksivat uudeksi kisaennätykseksi ajan 47,16.

Assi Jämsen kiekko 43.33m

JKU 4x80m aj 47.16s Juuso Peltola, Juho Nieminen, Pietari Valoranta, Jesse Väyrynen

Hopeaa

Jesse Väyrynen 300m 38.78s

Siiri Rainio 60m aj 9.10s

JKU 4x60m aj 44.12 Iida Pajunen, Elli Huovinen, Nanna Leivonen, Alisa Seilonen

JKU 4x60m aj 42.86s Luukas Saari, Onni Kontro, Elmeri Valkonen, Arttu Peltola

JKU 4x100m 59.34s Alisa Seilonen, Elli Huovinen, Nanna Leivonen, Mimosa Teerijoki