Tietoa vakuutuksista

JKU:n urheilijoiden valmennus- ja urheilijajäsenmaksuihin kuuluu SUL:n lisenssi, joka on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa SUL:n alaisissa yu-kilpailuissa. Harraste- ja veteraaniurheilijoiden jäsenmaksun maksaneille lisenssi maksetaan erikseen pyydettäessä, koska veteraaniurheiluliiton alaisiin kilpailuihin lisenssiä ei tarvita.

Lisenssiin kuuluu myös tapaturmavakuutus, joka on voimassa 19-vuotiailla ja sitä nuoremmilla (kaudella 2015 vuonna 1996 ja myöhemmin syntyneet lisenssin haltijat). Vakuutus on voimassa ostohetkestä vuoden 2015 loppuun. Alla olevasta linkistä löytyy vakuutuksen tarkemmat tiedot ja korvauksenhakuohjeet. SUL:n tapaturmavakuutus on voimassa vain yleisurheiluharjoituksissa ja kilpailuissa, eikä näin ollen kata esimerkiksi vapaa-ajalla sattuvia tapaturmia.

Infoa lisenssivakuutuksesta

Tapaturmavakuutuksen lisäturvaksi suosittelemme kaikkia urheilijoita ottamaan itselleen sairauskuluvakuutuksen. Huolehdithan siitä, että oma vakuutuksesi on voimassa myös urheiltaessa.

Vamman sattuessa hoitokuluvakuutus mahdollistaa esimerkiksi sen, että vamman laatu voidaan tarkistaa nopeasti magneettikuvauksessa ja tarvittaessa leikkausaika voidaan järjestää nopeasti ilman taloudellisia huolia. Magneettikuvaus ja leikkaukset ovat kalliita, joten sen takia hoitoon pääsy voi pitkittyä turhan paljon jos vakuutukset eivät ole kunnossa.

Yksi vaihtoehto on Ifin SUL lapsivakuutus alle 15-vuotiaille ja SUL henkilövakuutus yli 15-vuotiaille, joista myös löytyy tietoa yllä olevasta linkistä. Urheillessa voimassa olevia sairauskuluvakuutuksia kannattaa kysyä myös omasta vakuutusyhtiöstä, jos se on jokin muu kuin If.

Muistathan, että yli 19-vuotiailla SUL:n lisenssiin ei kuulu mitään vakuutusta!

Sairauskuluvakuutus kannattaa ottaa mahdollisimman nuorena, koska aikaisemmin hoidetut vamma-alueet suljetaan helposti pois vakuutuksen piiristä.

Vakuutusratkaisuja Lähitapiolastalahitapiola230x60

LähiTapiola Keski-Suomi jatkaa JKU:n pääyhteistyökumppanina myös vuonna 2014-2015. LähiTapiola Keski-Suomi on osa Suomen johtavaa, asiakkaiden omistamaa vastuullista vakuutusyhtiöryhmää, jolla on myös oma pankki. Paikallisuus ja kannattava toiminta antavat mahdollisuuden LähiTapiolalle tuottaa alan parhaita asiakashyötyjä ja korvauspalveluja.

Omakohtaisesti minulla oli tilaisuus testata LähiTapiolan vakuutusratkaisuja. Sain marraskuussa kutsun vakuutusturvan tarkistukseen ja lähdin mielenkiinnnosta takistamaan, kuinka käy. Perheellämme on kotivakuutus, johon kuuluu omakotitalo ja kesämökki irtaimistoineen. Lisäksi taloudessa on kaksi autoa sekä vene, jotka on vakuutettu.

Itse ajattelin, että aiemmat vakuutukseni olisivat olleet edullisia; olivathan ne päivitetty vain muutama vuosi aiemmin. Yllätyksekseni sain kuitenkin LähiTapiolalta tarjouksen, joka oli 15% aikaisempaa edullisempi kokonaisuus. Meidän perheessä säästö merkitsi useita satasia vuositasolla. Lisäksi samaan pakettiin saatiin edullisia tapaturmavakuutuksia, joita ei aiemmin ollut. Niinpä olenkin joulukuusta lähtien ollut LähiTapiola Keski-Suomen asiakas ja suosittelen tätä muillekin!

Uuteen sopimukseen on kytketty LähiTapiola Keski-Suomen tarjoamia erityisetuja: JKU:laiselle/JKU:laisen vanhemmille, joilla on tai joille tehdään uusi kotivakuutus saavat uuteen Kasko-vakuutuksen ensimmäiseltä vuoden -50%. Tämän lisäksi kaikki vakuutusturvansa tarkistavat saavat yhtiöltä pienen yllätyslahjan palkkioksi joka tapauksessa. Itse vaihdoin auton tämän vuoden puolella ja voin todeta, että JKU alennus toimii juuri sovitulla tavalla!

JKU:lainen – nyt kannattaa käydä tarkistuttamassa vakuutusturvasi. Toimi seuraavalla tavalla:

Lähetä sähköposti osoitteeseen tuomo.korkka@lahitapiola.fi. Otsikkoon tieto JKU / etunimi sukunimi
Saat LähiTapiola Keski-Suomelta kutsun vakuutusasiantuntijan tapaamiseen
Ota mukaasi nykyiset vakuutuskirjasi, josta ilmenee vakuutusten kattavuus, omavastuut, vakuutusmäärät, jne. Näin nopeutat tarjouksen laskentaa. Itselläni aikaa meni noin 30 minuuttia tähän.
Vertaa saamaasi tarjousta ja totea LähiTapiolan vakuutusratkaisun edullisuus!

Eli nyt kaikki kipin kapin toimeen ja hyödyntämään JKU:n yhteistyökumppanin sopimusetuja!

Pasi Valoranta
JKU markkinnointi ja viestintä

Lähitapiolan JKU – henkilöturva

Menu Title