SM-viesteistä kymmenen mitalia

JKU saalisti SM-viesteistä 10 mitalia ja 73 Kalevan Malja -pistettä.

Naisten 4×400 metrin voittajajoukkue Jyväskylän Kenttäurheilijat juoksi mainion ajan 3.46,92. Elisa Kirvesniemi avasi loistavasti ja saapui vaihtoon yli kolme sekuntia muita edellä. Toisen osuuden juoksi Minna Laukka, kolmannen nopeimpaan osuusaikaan Emma Koistinen ja ankkuriosuuden Maria Valtanen.

Jyväskylän Kenttäurheilijat voitti sekä 19-vuotiaiden miesjunioreiden että 17-vuotiaiden poikien 4×100 metrin aitajuoksuviestit.

19-vuotiaiden viestissä päästiin lähelle Helsingin Kisa-Veikkojen kahdeksan vuotta sitten juoksemaa Suomen ennätystä 52,66. Tasaväkisessä mestaruuskamppailussa Jyväskylän Kenttäurheilijoiden voittoaika oli 53,47 ja toiseksi sijoittuneen Liedon Parman 53,73.

Jyväskyläläisten mestarijoukkueessa aitoivat Miska Sundberg, Juuso Toivola, Juho Nieminen ja Ilari Manninen, joka tiukassa loppuratkaisussa kukisti Liedon Parman Valtteri Kalliokuljun. Pronssimitalein palkittiin ajalla 54,80 Tampereen Urheilijat -38.

17-vuotiaiden poikien aitaviestissä Jyväskylän Kenttäurheilijat oli ylivoimainen joukkueella Kaapo Kangas, Pietari Valoranta, Daniel Savolainen ja Jesse Väyrynen. Voittoaika oli 55,09. Toiseksi sijoittunut Lappeenrannan Urheilu-Miehet hävisi 2,13 sekuntia.

15-vuotiaiden tyttöjen 4×800 metrillä kilpaili 27 joukkuetta, joista neljä parasta jätti muita toistasataa metriä. Mestaruuden voitti Jyväskylän Kenttäurheilijat (Emmi Pennanen, Miina-Maria Tuomala, Venla Saari, Alisa Virtanen) ajalla 9.35,49. Muutaman sekunnin jäivät myös hyvän ajan juosseet Lappeenrannan Urheilu-Miehet, Raision Kuula ja Espoon Tapiot.

Hopeaa:

M 4x100m 40,99: Petteri Monni, Elmo Lakka, Juho Kaihlajärvi, Valtteri Ahtamo

M17 4x100m 43,37: Jesse Väyrynen, Daniel Savolainen, Kaapo Kangas, Viljami Hietaharju

N17 3x800m 6.54,04: Ada Koistinen, Heini Ikonen, Lotta Mäkinen

N17 4x100maj 59,45: Siiri Rainio, Nora-Julia Isoluoma, Roosa Mähönen, Ada Koistinen