Jyväskylän Kenttäurheilijat ja Turun Urheiluliitto voittivat Karhu-viestin

Turun Urheiluliitto juoksi ykköseksi miesten ja Jyväskylän Kenttäurheilijat naisten kilpailussa 38. Karhu-viestissä.  Rauman ja Porin välillä valtatie-8:n laidalla viiletti 224 joukkueessa yhteensä 1400 juoksijaa.  He saivat nauttia 13 asteen lämmöstä ja myötätuulesta.
Turun Urheiluliitto voitti Rauman torilta Porin Karhuhalliin juostun seitsenosuuksisen 49,8 kilometriä pitkän viestin ajalla 2.39.30. Joukkueessa juoksivat Kennedy Charicha, Jukka Kero, Markus Lampainen, Henrik Goesch, Arttu Saarinen, Benson Warira ja Matti Rauma.
Neljä minuuttia myöhemmin toisena maaliin saapui eri seurojen urheilijoista koottu erikoisjoukkue Old Horse Run. Toiseksi paras urheiluseura oli kaarinalainen Finnish Marathon Runners. Se hävisi Turun Urheiluliitolle yhdeksän ja puoli minuuttia.
Turun Urheiluliitto johti kilpailua ensimmäisestä osuudesta lähtien.   Etelä-Sudanista Suomeen muuttanut 18-vuotias Charicha juoksi ensimmäisen, 9,4 kilometrin pitkän, osuuden nopeimman ajan 28.38. Estejuoksun kolminkertainen Suomen mestari Joonas Harjamäki hävisi hänelle 37 sekuntia.  Charicha juoksi osuutensa koko kilpailun nopeinta kilometrin vauhtia 3.03.
Jukka Kero oli toisen osuuden (7,9 km) nopein. Kolmanneksi nopeimman ajan juoksi hiihdon arvokisaedustaja Matias Strandvall. Kaikki Turun Urheiluliiton voittajajoukkueen juoksijat olivat osuuksillaan viiden parhaan joukossa. Kuudennen osuuden (6,3 km) vauhdikkain oli kenialainen Benson Warira ja viimeisen osuuden (9,2 km) Matti Rauma.
Jyväskylän Kenttäurheilijat voitti Eurajoelta Poriin juostun 34,7 kilometriä pitkän viisiosuuksisen viestin ajalla 2.11.22. Turun Urheiluliitto hävisi vain 29 sekuntia. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden joukkueessa juoksivat Tiina Föhr, Elina Heikkinen, Lotta Mäkinen, Katri Niemistö ja Mari Hyyppä.  Jyväskylän Kenttäurheilijat johti viestiä toisesta osuudesta lähtien.
Nopeinta vauhtia juoksivat ensimmäisellä osuudella (7,4 km) Jyväskylän Tiina Föhr ja Turun Tiia Taipale sekä viimeisellä osuudella (9,2 km) puolimaratonin kahden vuoden takainen puolimaratonin Suomen mestari Suvi Miettinen.