LAJIKOULUT

JKU järjestää vuoden aikana lukuisan määrän lajikouluja yleisurheilun kenttälajeissa. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita. Lajikoulut on tarkoitettu JKU:n juniorivalmennus- ja valmennusryhmille sekä KESY:n muiden seurojen urheilijoille (kaudella 2016-2017 lajikoulut 2008-2001-syntyneille). Kouluttajina toimivat lajin huippuvalmentajat. Treenien kesto on 90min ja päivänä tiistai-ilta.

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittautuminen päättyy su 23.10. Katso esitteestä lajikoulujen aikataulu ja tarkempi info.

Esite: lajikoulut-syksy-talvi-2016

Ilmoittautumislinkki

Lajikoulut käynnistyvät portaittain syksyn aikana. Ensimmäiset lajikoulut käynnistyvät viikolla 43.

HUOM! Sisaralennus lajikouluista. Sisaralennus toisesta sisaruksesta on 10 %, kolmannesta / neljännestä jne. 20 %. Alennus lasketaan halvemmasta tai halvimmasta em. kokonaisuudesta.

KESTÄVYYSKOULU

Talven-kevään kestävyyskoulu alkaa tammikuussa viikolla 2. Harjoituksia on noin 20 kertaa hipposhallissa ja lähiympäristössä. Ensimmäinen harjoitus on siis ke 11.1 klo 17.30-19.00 ja treenit jatkuvat siitä eteenpäin joka keskiviikko. Viimeinen harjoitus on alustavasti ke 24.5. Kokoontuminen hipposhallin Rautpohjan puoleisilla ovilla.

Ilmoittautuminen päättyy ti 10.1. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tammikuun aikana sähköpostitse antti.jr.mero@jku.fi. Ilmoittautuminen on sitova koko juoksukoulun ajan. Lopullinen hinta määräytyy pidettyjen kertojen mukaan. Juoksukoulun hinnoittelun peruste on 6 e / krt.

Harjoituksissa tehdään monipuolista ja laaja-alaista juoksuharjoittelua sekä opetellaan juoksutekniikkaa ja juoksuun liittyviä oheisharjoitteita. Myös kilpakävelytekniikkaa käydään harjoituksissa läpi, sillä hyvä kilpakävelytekniikka edesauttaa oppimaan lantion käyttöä juoksussa ja mahdollistaa näin optimaalisen juoksutekniikan oppimisen. Varusteena juoksuun soveltuva ulkovarustus. Jatkossa vastuuvalmentaja opastaa lisää treeneissä tarvittavista varusteista.

Kestävyyskoulu on tarkoitettu vuosina 2004-2008 -syntyneille. Tätä vanhemmille urheilijoille JKU tarjoaa muuntyyppistä kestävyysjuoksun harjoittelutoimintaa. Kestävyyskoulu on tarkoitettu lisäharjoitukseksi JKU:n Juniorivalmennus- ja Valmennusryhmäläisille sekä JKU:n urheilukoulussa mukana oleville. Myös Keski-Suomen piirin muiden seurojen urheilijat ovat tervetulleita mukaan. Mikäli ilmoittautuneita on paljon, jaetaan ryhmäläiset tarpeen mukaan ikä- / tasoryhmiin harjoituksissa.

Kestävyyskoulun ohjelma
Juoksukoulu kevät 2017

Ilmoittautuminen päättyy ti 10.1. Ilmoittautuminen on sitova koko kauden ajan. Lopullinen hinta määräytyy pidettyjen kertojen mukaan. Hinnoittelu on 6e/ krt, mutta yksittäisiä harjoituksia ei voi valita.

Ilmoittautumislinkki

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Jälki-ilm on myöhemmin mahdollista sähköpostitse antti.jr.mero@jku.fi.

HUOM! Sisaralennus kestävyyskoulusta. Sisaralennus toisesta sisaruksesta on 10 %, kolmannesta / neljännestä jne. 20 %. Alennus lasketaan halvemmasta tai halvimmasta em. kokonaisuudesta.

AKROBATIA JA VOIMISTELU

Syksyllä 2016 järjestetään yhteensä 5 akrobatia- ja voimistelukertaa sunnuntaipäivisin viikot 46-50, ensimmäinen harjoitus su 20.11. Kokoontuminen alustavasti JYVO:n telinesalin aulassa (käynti monitoimitalon punttisalin vierestä). Näiden harjoitusten tavoitteena on kehittää monipuolisesti kehonhallintaa, -voimaa ja -liikkuvuutta hyödyntäen JYVO:n telinesalin telineitä ja välineitä (trampoliinit, permanto jne.). Akrobatia ja voimistelu on tarkoitettu 2004-2008-syntyneille JKU:n juniorivalmennus- ja valmennusryhmäläisille. Syksyllä 2016 perustetaan yksi ryhmä.

Akrobatia ja voimistelu ajankohdat
46 la 19.11 klo 11-12.30
47 su 27.11 klo 11-12.30
48 su 4.12 klo 11-12.30
49 la 10.12 klo 11-12.30
50 su 18.12 klo 11-12.30

Ilmoittautuminen päättyy su 13.11. Ilmoittautuminen on sitova koko kauden ajan. Hinta 30€. Akrobatia ja voimisteluun ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella (vain JKU:laisille). Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa ilmoittautua heti lomakkeen auettua.

Ilmoittautumislinkki

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittautuminen viimeistään su 13.11 mennessä.

HUOM! Sisaralennus akrobatia ja voimistelusta. Sisaralennus toisesta sisaruksesta on 10 %, kolmannesta / neljännestä jne. 20 %. Alennus lasketaan halvemmasta tai halvimmasta em. kokonaisuudesta.

 

Menu Title