PIISPALA -LAJIKOULUT

JKU järjestää vuoden aikana lukuisan määrän lajikouluja yleisurheilun kenttälajeissa. Lajikoulut sisältävät lajista riippuen eri määrän harjoituskertoja ja niissä keskitytään yhden lajin tekniikkaharjoitteluun ja opetellaan lajille tyypillisiä harjoitteita. Lajikoulut on tarkoitettu JKU:n juniorivalmennus- ja valmennusryhmille sekä KESY:n muiden seurojen urheilijoille (kaudella 2016-2017 lajikoulut 2008-2001-syntyneille). Kouluttajina toimivat lajinsa osaavat valmentajat. Treenien kesto on 90min ja päivänä tiistai-ilta.

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ilmoittautuminen päättyy pe 21.4. Katso esitteestä lajikoulujen aikataulu ja tarkempi info.

Ilmoittaumislinkki

Esite: Piispala -Lajikoulut, kevät-kesä 2017

Lajikoulut käynnistyvät portaittain kevään/kesän aikana. Ensimmäiset lajikoulut käynnistyvät viikolla 17.

HUOM! Sisaralennus lajikouluista. Sisaralennus toisesta sisaruksesta on 10 %, kolmannesta / neljännestä jne. 20 %. Alennus lasketaan halvemmasta tai halvimmasta em. kokonaisuudesta.

KESTÄVYYSKOULU

Kesän kestävyyskoulu alkaa kesäkuussa ke 7.6. Harjoituksia on 13 kertaa Palokan urheilukentällä keskiviikkoiltaisin 17.30-19.00. Viimeinen harjoitus on ti 5.9. HUOM kolme viimeistä kertaa järjestetään tiistai-iltaisin. Kokoontuminen Palokan urheilukentän porteilla.

ke 7.6
ke 14.6
ke 21.6
ke 28.6
ke 5.7
ke 12.7
ke 19.7
ke 26.7
ke 2.8 ei kestävyyskoulua
ke 9.8
ke 16.8
ti 22.8
ti 29.8
ti 5.9

Harjoituksissa tehdään monipuolista ja laaja-alaista juoksuharjoittelua sekä opetellaan juoksutekniikkaa ja juoksuun liittyviä oheisharjoitteita. Myös kilpakävelytekniikkaa käydään harjoituksissa läpi, sillä hyvä kilpakävelytekniikka edesauttaa oppimaan lantion käyttöä juoksussa ja mahdollistaa näin optimaalisen juoksutekniikan oppimisen. Varusteena juoksuun soveltuva ulkovarustus. Jatkossa vastuuvalmentaja opastaa lisää treeneissä tarvittavista varusteista.

Kestävyyskoulu on tarkoitettu vuosina 2004-2008 -syntyneille. Tätä vanhemmille urheilijoille JKU tarjoaa muuntyyppistä kestävyysjuoksun harjoittelutoimintaa. Kestävyyskoulu on tarkoitettu lisäharjoitukseksi JKU:n Juniorivalmennus- ja Valmennusryhmäläisille sekä JKU:n urheilukoulussa mukana oleville. Myös Keski-Suomen piirin muiden seurojen urheilijat ovat tervetulleita mukaan. Mikäli ilmoittautuneita on paljon, jaetaan ryhmäläiset tarpeen mukaan ikä- / tasoryhmiin harjoituksissa.

Ilmoittautuminen päättyy ma 5.6. Ilmoittautuminen on sitova koko kauden / loppukauden ajan. Lopullinen hinta määräytyy pidettyjen kertojen mukaan. Hinnoittelu on 6e/ krt, mutta yksittäisiä harjoituksia ei voi valita. Ilmoittautuminen on mahdollista myös kesken kauden sähköpostitse antti.jr.mero@jku.fi.

Ilmoittaudu

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan lomakkeen kautta. Puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kesken kauden ilmoittautuminen on myöhemmin mahdollista sähköpostitse antti.jr.mero@jku.fi.

HUOM! Sisaralennus kestävyyskoulusta. Sisaralennus toisesta sisaruksesta on 10 %, kolmannesta / neljännestä jne. 20 %. Alennus lasketaan halvemmasta tai halvimmasta em. kokonaisuudesta.

AKROBATIA JA VOIMISTELU

Keväällä 2017 ei järjestetä akrobatia & voimistelua.

Menu Title