Juniorivalmennusryhmät

Kaikilla 8-11-vuotiailla kilpailuista kiinnostuneilla on mahdollisuus ilmoittautua juniorivalmennusryhmiin. Näissä ryhmissä harjoittelu keskittyy urheilukoulua tehokkaammin lajitaitojen ja perusominaisuuksien kehittämiseen. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa ja ne kestävät aina 1,5 tuntia urheilukoulun 60/75 min sijasta. Ryhmät muodostuvat 1-3 koulutetun valmentajan ympärille ja harjoituksia on ympärivuotisesti. Ryhmiin pääsemiseksi ei tarvita erikoislahjakkuutta, vaan innostunut asenne harjoittelua kohtaan on tärkeintä. Harjoittelun luonne on innostavaa ja tulevaisuuteen tähtäävää. Kaikki valmennusryhmät ovat kilparyhmiä, joten edellytyksenä ryhmissä on osallistuminen kilpailutoimintaan. Juniorivalmennusryhmään pääsy edellyttää aiempaa osallistumista urheilukoulutoimintaan tai yleisurheilun kilpailutoimintaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut antti.jr.mero@jku.fi. Ilmoittautuminen ei vielä takaa varmaa paikkaa. Jos haluaa pitää varavaihtoehtona urheilukoulun, kannattaa ilmoittautua urheilukouluun ja mainita ilmoittautumisen lisätiedoissa, että ensisijainen vaihtoehto on kuitenkin valmennusryhmätoiminta.

Valmennusryhmäinfo uusille

Alla olevista linkeistä pääset ryhmien omille sivuille:

(sivuja päivitetään)

Vauhtioskut (pojat 02-04) Vastuuvalmentaja: Jesse Jokinen
Team Myötätuuli (tytöt 05-07) Vastuuvalmentaja: Soile Konttinen
Mursut (pojat 05-07) Vastuuvalmentaja: Otto Raja-aho
Uusi tyttöryhmä (tytöt 06-07) Vastuuvalmentajat: Rebekka Rekola ja Mervi Tulonen

Talvella 2016 muodostamme tarvittaessa uusia ryhmiä

Harjoitusmaksut:

HARJOITUSMAKSUT:

8-15 -vuotiaat (2007-2001 syntyneet):
Ohjattujen harjoituskertojen määrä Kuukausimaksu
1 HARJOITUS VIIKOSSA 55 euroa
2 HARJOITUSTA VIIKOSSA 65 euroa
3 HARJOITUSTA VIIKOSSA 75 euroa

Kuukausittaiset maksut vuoden 2015 ikäluokan mukaan. Maksut laskutetaan JKU:n toimistolta kolme kertaa vuodessa (lokakuussa, helmikuussa ja kesäkuussa). Syyskuusta ei peritä maksua.

Sisaralennus toisesta sisaruksesta 10 e / kk, kolmannesta tai useammasta sisaruksesta 20 e / kk. Jos samasta perheestä on lapsi juniori- tai valmennusryhmässä ja urheilukoulussa, maksetaan valmennusryhmäläisestä täysi hinta, mutta urheilukoululaisesta vähennetään 10 euroa toisesta ja 20 euroa kolmannesta ja neljännestä sisaruksesta / urheilukoulukausi.

Muiden harrastusten päällekkäisyyksien tai muiden syiden takia poikkeavasta harjoittelumäärästä tulee sopia harjoituskauden alussa juniorivalmennus- tai valmennuspäällikön kanssa.

Tuki- ja liikuntaelinvamman kuntoutusvaiheessa harjoitellaan Vammat veks -ryhmässä (fysioterapeutin tarkastus + 2 harjoitusta viikossa).

Vammat Veks

Useamman viikon yhtämittaisesta poissaolosta kuukausimaksua voidaan pienentää tai se voidaan poistaa. Poissaolosta on ilmoitettava etukäteen vastuuvalmentajalle, jos poissaolo on tiedettävissä etukäteen. Mukautetun kuukausimaksun suuruuden päättää juniorivalmennus- tai valmennuspäällikkö.

Huom! Maksut määritetään aina ryhmäkohtaisesti sen mukaan, minkä ikäisiä urheilijoita ryhmässä on eniten. Periaatteena on se, että samassa ryhmässä samanlaista valmennusta saavat maksavat saman hinnan, vaikka ryhmässä olisikin eri-ikäisiä urheilijoita. Myös ryhmän tarjoamat harjoituskerrat otetaan huomioon.

Toimintamaksut sisältävät:

 • ohjatut harjoitukset noin 45 viikkoa vuodessa
 • seuran jäsenmaksun
 • yleisurheilulisenssin (sisältää tapaturmavakuutuksen ja pakollisen kilpailuluvan kaikissa yu-kilpailuissa)
 • osallistumismaksun SM-, alue- ja pm-kilpailuihin sekä seuran omiin kilpailuihin
 • bussimatkat SM-viesteihin, pm-sisulisäviesteihin ja Vattenfall-seuracupin kisoihin
 • mahdollisuuden harjoitella Hipposhallissa JKU:n vuoroilla
 • alennetut hinnat JKU:n yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista
 • toimistopalvelut
 • Vammat Veks -toiminta
 • valmennusryhmien yhteiset Rocky -treenit
 • testipäivät marras-joulukuussa ja huhti-toukokuussa
 • yhden päivän leiri Hipposhallissa tai muussa vastaavassa paikassa huhti-toukokuussa
 • mahdollisuus osallistua erillistä maksua vastaan seuran yhteiselle viikonloppuleirille syksyisin
 • mahdollisuus osallistua erillistä maksua vastaan akrobatia-telinevoimistelukursseille, laji- ja juoksukouluihin
Menu Title