JAMKRakennusliike SeiskaKeskimaa

Aikuisurheilu ja harrasteliikunta
vet-viestit

JKU:lla on tarjota hyviä eväitä sekä kuntoilu- että kilpailumielessä harrastaville aikuisille. Toiminnan muodot ovat tällä hetkellä aikuisten yleisurheilukoulu ja harrastevalmennus. Lisäksi seura järjestää erikseen juoksukouluja, Finlandia Marathoniin suuntaavaa harjoittelua sekä säännöllistä Juoksuliike toimintaa. Vuosittaisen urheilijajäsenmaksun maksamalla kuka tahansa voi harjoitella Hipposhallissa myös omatoimisesti JKU:n vuoroilla ja edustaa seuraa kilpailuissa. Ei siis tarvitse olla huippu-urheilija kuuluakseen Jyväskylän Kenttäurheilijoihin.

Aikuisten yu-koulu
Opi yleisurheilulajien perusteet ja kehitä kuntoa.

Harrastevalmennus ja Aikuisurheilu
Ympärivuotista yleisurheiluharjoittelua eri lajiryhmissä kunnostaan huolta pitäville aikuisille tai aikuisurheilu-kilpailuihin tähtääville.
JKU:n menestys aikuisurheilusarjoissa on ollut erinomaista. Seuran naiset voittivat naisten maljan ja kokonaismaljassa JKU sijoittui toiseksi vuonna 2014.

Juoksuliike
Pitempien juoksumatkojen lajiryhmän harjoituksia kaiken ikäisille ja tasoisille. Ryhmä tarjoaa mielekästä tekemistä ja kunnon kohotusta mm. niille vanhemmille, joiden lapset ovat harjoituksissa. Harjoitukset mahdollistavat myös lasten ja vanhempien yhteiset osallistumisen.

Juoksukoulu
Neljän tapaamisen juoksukoulu opettaa harjoittelun ja juoksutekniikan keskeisimmät asiat.

Finlandia valmennusryhmä
Tavoitteena Finlandia Marathonin 10 km, puolimaraton tai maraton.

smartum

Menu Title