JAMKRakennusliike SeiskaKeskimaa

Aikuisurheilu ja harrasteliikunta

JKU:lla on tarjota hyviä eväitä sekä kuntoilu- että kilpailumielessä harrastaville aikuisille. Toiminnan muodot ovat tällä hetkellä aikuisten yleisurheilukoulu ja harrastevalmennus. Lisäksi seura järjestää erikseen juoksukouluja, Finlandia Marathoniin suuntaavaa harjoittelua sekä säännöllistä Sykeklubi toimintaa. Vuosittaisen urheilijajäsenmaksun maksamalla kuka tahansa voi harjoitella Hipposhallissa myös omatoimisesti JKU:n vuoroilla ja edustaa seuraa kilpailuissa. Ei siis tarvitse olla huippu-urheilija kuuluakseen Jyväskylän Kenttäurheilijoihin.

Aikuisten yu-koulu
Opi yleisurheilulajien perusteet ja kehitä kuntoa.

Harrastevalmennus ja Aikuisurheilu
Ympärivuotista yleisurheiluharjoittelua eri lajiryhmissä kunnostaan huolta pitäville aikuisille tai aikuisurheilu-kilpailuihin tähtääville.

Sykeklubi

Sykeklubi on Jyväskylän Kenttäurheilijoiden ja Kihun organisoima juoksuvalmennus, jossa valittavanasi on kaksi eri ryhmää. Jos haluat viikoittaisen yhteisharjoituksen muiden Sykeklubilaisten kanssa, on matalan kynnyksen toiminta sinun valintasi. Jos taas kaipaat henkilökohtaista valmennusta, on valittavana valmennustaso, jossa saat yksilöllisen ohjauksen ja ohjelman matalan kynnyksen toiminnan lisäksi.

Juoksukoulu
Neljän tapaamisen juoksukoulu opettaa harjoittelun ja juoksutekniikan keskeisimmät asiat.

Finlandia valmennusryhmä
Tavoitteena Finlandia Marathonin 10 km, puolimaraton tai maraton.

smartum

Menu Title